Erotic Temple Initiation - retreat for couples

17-22 juli 2022, Nederland
Boek nu een gratis kennismakings gesprek

MAGIC * INITIATION * EROS
Uniting sex and spirit
Sacred Sexuality

 Hoe ervaar jij sex? Als iets voor het plezier? Als iets heiligs? Als iets heel belangrijks? Tijdens deze retraite onderzoeken we de magie, diepte en transformatie van ‘sacred lovemaking’.

 

Hiermee bedoelen we niet perse penetratie, maar ook de velden van eros als transformationele energetische ervaring. Dit is een diepe duik voor (tijdelijke) partners om je seksuele wortels (familielijn) schoon te maken en op te ruimen, initiaties en codes voor je seksualiteit te krijgen en het volledige potentieel van eros te leren en te belichamen. ​

 

A magical Journey of Love and Eros


Waar leren we over sex? Meestal zit sex verborgen achter de gordijnen en muren, en daar is veel schaamte over. Dus hoe kunnen we ons op deze manier echt ontwikkelen en groeien in onze heilige seksualiteit? We creëren deze retraite om seksualiteit uit de schaduw te halen en naar voren te brengen wat er leeft in onze seksualiteit.

 

Daardoor zul je een magisch veld van genezing ervaren dat zich opent, en je ziel straalt in je lichaam. ​ We roepen eros op om alle oude trauma’s, overtuigingen en vastzittende energie op te ruimen. We doen dit in krachtige, liefdevolle en gegronde tempelrituelen. Met dit woord ritueel bedoelen we dat de oefeningen een diepe betekenis hebben en veel verder gaan dan alleen het fysieke.

 

Awaken in the sacredness of eros

Awakening your nature

De bedoeling van deze retraite van 5 dagen is om het volledige potentieel van heilige seksualiteit en heilige eenheid voor jullie als koppel en innerlijke wereld te laten ontwaken.

Ook zullen we een dag werken met de mannen en vrouwen gescheiden om een ​​veilige verbinding tussen de shiva’s en de shakti’s te creëren. Daarna zullen we ons verbinden in een heilig verenigingsritueel.

 


​ PROGRAMMA

* rituele setting
* veel dans / bewegingsoefening
* ademhalings- en klinkende oefeningen
* Tantric dance
* Yoni en Lingham ‘gazing’
* Yoni en Lingham healing


* Emodied kwetsbaar ‘sharen’
* Schaduwwerk
* groepen mannen en vrouwen
* Tantrische massage & tantrische aanraking
* de kunst van het heilige vrijen
* constellatierituelen ​

 


Dive in the Unknown

Heilige steencirkel

Prachtige sfeervolle ruimtes

Mooie natuur en ruimtelijk

Dit is GEEN retreat voor beginners. Je moet enige ervaring hebben met tantra of heilige seksualiteit voordat je dit evenement bijwoont. In dit geval zal er sprake zijn van naaktheid en optioneel sxualiteit. De oefeningen zijn ALLEEN met uw eigen partner.

 

​ BEGELEIDERS
Elfriede & Rakesh Bekend als organisatoren van het Tantra Festival Amsterdam, Tantrische Dans en bewust dansfeest Wild Hearts. Ook bekend als ‘de elfjes’ krijgen ze gevoel voor humor en lichtheid in hun overdracht, en dragen ze ook een veilige en liefdevolle grond in de gebeurtenissen die ze voortbrengen. Beiden met een zeer rijke en ervaren achtergrond in dit werk, delen ze een passie voor heilige eenheid en heilige seksualiteit. De lessen komen niet alleen uit boeken, maar zijn hun belichaamde ervaring die ze met de wereld willen delen. ​

 

AANMELDING
Als je geïnteresseerd bent om mee te doen, kun je een videogesprek met Elfriede aanvragen om in te checken of deze retraite echt iets voor jou is. Stuur een mail naar elfriede@artofloving.nl om een ​​afspraak te maken.

 

TICKETS
1950 euro per koppel Deze prijs is inclusief een verblijf van 4 nachten in Athanor, volledige catering en een slaap op een kamer voor jullie twee.

 

LOKATIE
Athanor is een waanzinnig mooie plek in de natuur in Nederland. Er is veel ritueel werk geweest dat je daar kunt voelen. Het heeft veel magische elementen zoals een heilige steencirkel en prachtige buitenruimtes. De lokatie is een belangrijke drager van deze retraite en zal ons goed ondersteunen en begeleiden.
Voor deze retraite hebben we de geweldige Linda Schaap die zorgt voor het beste orgastische eten ter wereld. Allemaal biologisch, supergezond en gewoon geweldig. Mocht je nog vragen hebben, of eerst even willen voelen of contact met ons willen opnemen, stuur dan een mail naar elfriede@artofloving.nl

 

 

Pin It on Pinterest

Share This