Magie van de priesteres

Jaar training 2020 - 2021
Buy your ticket now

Ben je klaar voor de sprong in het diepe?

Extra mogelijkheid tot instroming ivm omstandigheden afgelopen maanden!

 

Deze jaartraining is een reis van je ziel. We gaan een ‘commited’ onderzoek aan van drie levels. De levels zijn ook los te boeken
(als je bv in level 2 of 3 wil instappen alleen in overleg).

 

Join this amazing adventure!

 

A magical Journey of Love

LEVEL 1 INITATION – Body

(goddess Aphrodite + Eros)
26, 27 sept

Tijdens dit eerste level van drie weekenden ligt de focus op ons (fysieke) lichaam. Deze weekenden gaan over ankeren, in ons lijf landen, incarneren. Onze ziel op aarde brengen.

Veel vrouwen zijn ‘vertrokken’ uit hun heupen doordat daar een onveiligheid is ontstaan door ervaringen uit het verleden. Tijdens deze weekenden gaan we deze ‘programmas’ en ervaringen loslaten, zodat we stevig op de aarde landen, in onze wortels.

Daarnaast is s’xualiteit ook een belangrijk thema. Durf jij je levensenergie te laten stromen? Durf je je grenzen aan te geven en te zeggen wat je wel en niet wil? We claimen onze s’xualiteit terug en daarmee worden we levendig EN gegrond :)!

Embody your unique soul

Awakening your nature

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

LEVEL 2 INITATION – Soul (goddess Isis)
31 okt, 1 nov + 28, 29 nov + 19 20 dec

Tijdens het tweede level richten we ons op het niveau van de ziel. Daarvoor gaan we afpellen, loslaten. Welke identificaties leven er in jou, welke programma’s of overtuigen, die losgelaten mogen worden?

Door middel van krachtige rituelen, regressie/past life journeys gaan we praten met die delen in ons die in onze schaduw zitten en die verlangen naar onze erkenning en liefde.

We benaderen alles wat we zijn met bewustzijn en aandacht. Adem. Op die manier laten we al die lagen los van beperking en gaat onze ziel stralen!

Magic does exist

Book your ticket now!

LEVEL 3 INITATION – Beyond

(Maria Magdalena) 30, 31 jan + 27 28 febr + 20 21 mrt

Wat gebeurt er als we voorbij zwart en wit denken? Voorbij goed en slecht? Als we onvoorwaardelijke liefde kunnen voelen voor onszelf?

Er is een ‘veld’ – dat wat wij van nature zijn – dat al vrij is, dat niks hoeft te bereiken, niet hoeft te verbeteren. Dat is de focus van deze drie weekenden. We maken contact met het veld ‘beyond’. Deze stilte en diepte laat je beseffen dat je al ‘ontwaakt’ bent, dat je het je alleen nog maar hoeft te herinneren.


Dive in the Unknown

Deze jaar training is voor vrouwen die een vuur in zichzelf voelen om tot hun volle Potentie te komen, en daarvoor bereid zijn om zichzelf te onderzoeken en bloot te geven.

Het is een reis van je ziel, en deze reis gaat niet gepaard met ‘tips&tricks’ maar gaat over de ervaring van het hier en nu. We boren een heel ander bewustzijn aan dan het ‘mentale bewustzijn’ maar leren te voelen voorbij de woorden, in de onderlaag.

Wij als vrouwen hebben en gave. We zijn allemaal priesteressen, we hoeven het ons alleen te herinneren, het toe-laten.

Deze jaartraining nodigt je uit te herinneren. Je (verborgen) magie tot leven te wekken en erachter te komen dat je niks anders bent dan een wonder.

 

00Deze jaartraining biedt:
* Krachtige rituelen (met de elementen)
* Embodiment practices om gegrond te blijven
* ‘Centerings’ oefeningen
* Sharing practices

* Initaties/inwijdingen om je magie te bekrachtigen
* Sacred Touch oefeningen
* Past Life Regressies
* Voice Dialogue oefeningen

* Energetische meditaties
* Dans en stem werk
* Drum cirkels
* Blood+womb rituals

* Systemisch werk/opstellingenPRACTICALITIES

 

Elke dag is de deur open om 10:30, beginnen we om 11:00 en eindigen we om 17:00. Neem zelf lunch mee/er is een pauze van een uur.

TICKETS
Per level (drie weekenden): €450,- (150 aanbetaling online)
Gehele training: €1000,- (500 aanbetaling online)

Ik werk met aanbetalingen. Dat betekent dat je van tevoren een ticket koopt via chipta en de rest van het bedrag de eerste dag van het event (gepast) meeneemt.
Aanbetalingen worden niet geretouneerd.

ADRES
Derde Wittenburgerdwarsstraat 1E, Amsterdam-oost.

GRATIS KENNISMAKING
Het is mogelijk om een gratis (skype) gesprek met mij te hebben om te kijken of de training bij je past. Stuur me een PM!

MEDISCHE ACHTERGROND
Mocht je een medische achtergrond hebben (bv psychiatrisch) die invloed kan hebben op de training, dan ben je verplicht dit van tevoren te mailen naar info@elfriedevandersanden.com, vanuit daar kijken we of je kan deelnemen.

Lets do it lady’s!!

Elfriede

 

 

Pin It on Pinterest

Share This